Lösa blockader, aktivera potentialer | Kristallhealing

deutsch English

Lösa mentala och fysiska blockader med hjälp av kristaller

Kristaller är otroligt effektiva verktyg för att komma i kontakt med det undermedvetna. Närmare sagt kan vi använda kristaller för att ge uppdrag åt vårt undermedvetna, vilket innebär att vi kan använda dem för att lösa mentala och fysiska blockeringar.

Åt andra hållet är kristaller även lämpliga för att få tillgång till information som vi bär i våra kroppar och vårt undermedvetna. Vi kan alltså använda kristaller för att få insikter om vårt högre jag, vår sanna natur.

Kristaller som verktyg inom personlig utveckling – Ge utrymme åt ditt potential

Kristaller är utmärkta verktyg när det gäller vår personlig utveckling. De ger oss tillgång till information om den potential som vilar i oss. Dvs egenskaper och förmågor som inte är aktiva än eller blommar åtminstone ännu inte till fullo, men som vi ändå bär inom oss.

Lösa upp blockeringar, uppliva potential – dessa två processer går faktiskt hand i hand. För var vi än löser en blockering skapas ett utrymme som fylls med något nytt: med våra potentialer som vill levas.

Som kristallhelare stöder jag dig på din självläkningsväg  och din personlig utveckling av dina potentialer. Mer detaljerad information om hur jag kan hjälpa dig hittar du här.

2 Kommentare bei „Lösa blockader, aktivera potentialer | Kristallhealing“

Schreibe einen Kommentar

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.